Sadepäivän iloksi

Virpi Salmen jutussa Kotivinkissä tutustuimme KOM-MARIIN, TOI-MARIIN, JEM-MARIIN, TII-MARIIN, HIM-MARIIN, KLEM-MARIIN JA SAA-MARIIN. Keksinpäs tässä vähän lisää…

TER-MARI on luonnosta ja retkeilystä innostunut ihminen, jonka kodissa vallitsee pihkan tuoksu ja kumisaappaat ottavat vierailijat vastaan eteisessä.

COS-MARI tykkää pukeutua näyttäviin hahmovaatteisiin ennen kuin alkaa supervoimillaan siivota ja järjestää. Hänen kotonaan voi totisesti yllättyä.

PUL-MARI saa väännettyä jokaisen pienenkin päätöksenteon suureksi vaikeudeksi itselleen. Vaatekaapin järjestäminen on ollut haaveena jo pitkään.

KIR-MARI puolestaan on järjestänyt omat kaappinsa jo lukemattomia kertoja.

SAM-MARI säästää ainakin kaikki coolit 70-luvun vakosamettihousut, Leevi & the Leavingsia kuunnellen.

TUO-MARI ei päästä ketään kotiinsa, mutta auliisti kertoo toisille, mikä heidän kodeissaan ja sisustuksissaan on vikana.

TUU-MARI miettii, miettii, miettii, ja kysyy kaverilta neuvoa. Ja toiselta. Hänen luonaan on aina kiva käydä, saa nisua ja kaffeeta. Sisustus säilyy samana.

TAH-MARI on perheen juniori, joka hyvin mielellään ottaa osaa kaikkeen järjestämiseen pikku kätösillään.

TUH-MARI on perheen leikki-ikäinen, jonka mielestä parasta on vessapaperirullan hyödyntäminen koristelutarkoituksiin. Joissakin kodeissa TUH-MARI on nelijalkainen.

KOO-MARI on perheen teini, joka pipo silmillään ei siis niin eväänsä liikauta minkään siivous- tai järjestysasian eteen.

PUU-MARI on keski-ikäinen nainen, joka kutsuu luokseen vetäviä nuoria herroja. Hänen makuuhuoneensa on aina aistikkaasti sisustettu. Kaappeihin ja laatikoihin emme katso.

AH-MARI tekee jatkuvasti löytöjä kodissaan.

UI-MARI lähti taas hallille, kun olisi oikeastaan pitänyt jotain muuta. Simmarikokoelma on värikkäästi koristamassa suihkuverhotankoa.

IL-MARI on harvinainen miespuolinen mari-yksilö. Uhanalaisuutensa vuoksi löydettäessä sijaintia ei paljasteta.

Ö-MARI on ranniko-suomenruotsalainen, jonka koti ja elämä ovat aina kadehdittavan täydellisiä.

🙂 🙂 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s