Ammattijärjestäjä, ajanhallintavalmentaja Tanja Jussila

Ammattijärjestäjänä luon yhdessä asiakkaan kanssa hänen yksilöllisten tarpeidensa mukaan järjestystä ja tilaa. Autan luopumaan turhasta tavarasta ja tekemisestä ja järjestämme yhdessä jäljelle jääneet tärkeät tavarat, paperit ja menemiset, kodissa ja konttorissa. Karsimme tarvittaessa myös kemikaalikuormaa.

Sinä tarvitset avoimen mielen ja halun muutokselle – se riittää. Yhdessä jatkamme eteenpäin juuri sinulle arvokkaan löytämisessä ja sille tilan ja ajan luomisessa.

Tavaranhallintaa ja ajankäytön valmennusta yksityishenkilöille:
Kodissa tapahtuvaan ammattijärjestäjän työhön saa verottajalta kotitalousvähennystä.

Yrityksille ja organisaatioille:
Tietoa ja tehtäviä esim. kiireestä ja sen hallinnasta, keskittymisen parantamisesta, keskeytysten hallinnasta, temperamentista ja työtyylistä, tavoitteenasettelusta ja suunnitelmallisuudesta, tauotuksesta ja rentoutuksesta, voimavaroista, toimijuudesta ja muutoksen kohtaamisesta sekä ongelmanratkaisusta, ja tietysti erilaisista kalenterivaihtoehdoista ja ajankäytön ja hyvinvoinnin seurantamenetelmistä. Luovutaan turhasta aikaa haaskaavasta toiminnasta sekä järjestetään ajankäyttö uusiksi palvelemaan omia tavoitteita ja hyvinvointia!

Tietoa myös erityisherkkyydestä sekä hamstrauksesta eli pakonomaisesta keräilystä – sekä yrityksille että yksityisille. Ota yhteyttä!

Laskutuksen hoitaa UKKO.fi-laskutuspalvelu.

Olen koulutettu Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

Kirjoita sähköpostia: tuuti.jussila(ät)gmail.com

päivitetty 20.12.2022

Tanja Facebookissa 

Tanja LinkedInissä

 

Advertisement